Alle efter tid

onsdag den 19. maj 2010

25 blogs er nu på listen.

Jeg har støvsuget internettet for danske haveblogs og har ind til videre fundet 25 stk.
Kender du til nogle der ikke er på listen, kan du skrive det i en kommentar til dette indlæg.
Eneste krav til de blogs der er på listen, er at de hovedsaligt skal handle om have og være på dansk.

8 kommentarer:

Claus Dalby sagde ...

Flot initiativ, Jesper. Det er flot, at du samler os alle.

SOMO-ART DANMARK sagde ...

Hejsa :-)
Det ville være dejligt hvis i også have lidt om vand i haven og hvor man kan købe vandkunst m.v

Janne sagde ...

Hej, jeg ville da blive glad, hvis du også sætter min blog på: "www.tornvig.blogspot.com".

Mvh. Janne

Stig sagde ...

Hej Jesper!
Tak fordi du lagde min blog på - det er jeg rigtig glad for, for som du jo nok også tænker - er alt det man sidder og arbejder med, jo til for at blive delt, diskuteret mv. Så tak for den gode reklame! Jeg vil fluks lægge din blog på mine referencer også, så jeg forhåbentlig kan sende noget trafik din vej ;-)

Mvh Stig - fra Haver & Planter
stig@haverogplanter.com

PS: God aften!

Jesper D sagde ...

Somo art
Det er kun danske blogs der linkes til.

Janne
Jeg smidder et link på med det samme....din blog ser rigtig godt ud

Stig
Tak skal du have..jeg burde markedsføre denne side bedre :-)

Stig sagde ...

@Jesper: Jeg ved ikke om det bare er min pc, men din blog ser ud til at højre spalte er for smal, alle blog's bliver vist meget "mast". Derudover kommer din updates på lidt skævt og overskriver noget af teksten. Bare et tip - det er jo mere hvis du sidder i en anden editor og ikke selv har lagt mærke til det.
Mvh Stig

Frøken Solhat sagde ...

Super ide Jesper og tak for initiativet :0)

Må sige det samme som Stig - på min skærm er der kun tekst i et meget smalt stykke til venstre. Max tre ord i hver linie resten af skærmen er blank/hvid.....hvilket gør det lidt uoverskueligt at læse og følge med i.

Hatten af for det gode initiativ Jesper

Dorthe

idehaven sagde ...

Hej.
Du må godt liste min nye haveblog på også.
Hilsen Helga, idehaven